De grote Michael Jackson-film start met opnames en verschijnt in 2025: Wie speelt Jacko?

De grote Michael Jackson-film start met opnames en verschijnt in 2025: Wie speelt Jacko?

De acteur die is gekozen voor de rol heeft nog helemaal geen ervaring met acteren.

Dit jaar is het alweer vijftien jaar geleden dat de King of Pop, ook wel bekend als Michael Jackson, stierf. Het overlijden van Jackson is een gebeurtenis waarvan de meeste van ons nog weten waar we waren toen we het hoorden. Jackson is een artiest waarbij geen enkel woord kan omschrijven hoe beroemd en succesvol hij was. Zoals komediant Dave Chappelle ooit zei: "Michael Jackson heeft het album 'Thriller' gemaakt! Genoeg gezegd."

Met alle films over muzikanten en rockbands die ons om de oren worden geslingerd is het misschien vreemd dat er nog nooit een film is gemaakt over Jackson. Nu komt daar dan toch verandering in. Blijkbaar kunnen we in 2025 een film verwachten over de muzieklegende. Nu is natuurlijk de vraag: welke acteur gaat de zware rol op zich nemen om Jackson te spelen.

Verfilming
Wat weten we tot nu toe over de aankomende film? De film gaat geregisseerd worden door Antoine Fuqua. Fuqua kennen we al van films als The Magnificent Seven, The Equalizer en Training Day. Fuqua werkt veel samen met Denzel Washington. Of Washington een mooie rol krijgt in deze aankomende film is nog niet bekend.

Wel is al bekend wie Jackson gaat spelen. Het antwoord zal je misschien verrassen. Het gaat niemand minder zijn dan de neef van Michael Jackson genaamd Jaafar Jackson. Dat is tegelijk een goed idee, maar ook een spannend idee. Dit zal Jaafar zijn eerste rol worden. Zal hij deze film tot een goed einde weten te brengen zonder acteerervaring? We hopen van wel. Een legende als Michael Jackson verdient de beste film die hij kan krijgen.

Jaafar Jackson
Regisseur Antoine Fuqua heeft ondertussen wel alvast laten weten waarom hij denkt dat Jaafar de beste keuze is om Michael te spelen: "Het is ongelofelijk hoeveel Jaafar op Michael lijkt. Hij praat als hem, danst als hem en zingt als hem."


Jaafar is ondertussen al gevraagd over hoe hij er tegen aankijkt mogelijk bepaalde scènes te spelen als zijn oom, die zijn oom in een slecht daglicht zet. Daarop heeft Jaafar geantwoord: "We deinzen nergens voor terug. We laten alles zien, zowel het goede als het slechte."

NieuwsFilm

meest populair