'A Quiet Place: Day One' heeft verrassing: neemt afstand van eerste twee films

'A Quiet Place: Day One' heeft verrassing: neemt afstand van eerste twee films

Verwacht een iets andere toon in de derde film uit de grote horror-franchise.

De nieuwe prequel op de A Quiet Place-films, genaamd A Quiet Place: Day One, zal een ander perspectief op de reeks bieden dan de voorgaande films.

Alex Wolff, die een prominent personage film speelt in de film, liet onlangs een en ander kwijt over de afwijkende toon van dit nieuwe deel.

Van varkens naar aliens
A Quiet Place: Day One verschijnt op 8 maart 2024, maar we hebben er nog niks van gezien. Maar dat is misschien juist om te verrassen, want de film moet alle verwachtingen overtreffen.

De regie is in handen van Michael Sarnoski, die we kennen van de film Pig. Die film kostte 2 miljoen dollar, wat een groot verschil is met het 100 miljoen dollar kostende Day One.

Drama in plaats van horror
Terug naar Wolff. In een recent interview liet de acteur weten dat Day One meer een dramafilm dan een horrorfilm wordt. En dat is verrassend, gezien de vorige films meer focus hadden op het horroraspect van een wereld die door aliens wordt overgenomen.



De prequel herenigt Wolff overigens met regisseur Sarnoski. Ze werkten eerder samen aan Pig, Volgens Wolff zal de intieme manier van het vertellen van een verhaal behouden worden, want Day One richt zich op een groep van vier of vijf centrale personages.

Cast om van te smullen
De cast van A Quiet Place: Day One is ook niet misselijk. Naast Wolff zien we in de film Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Denis O'Hare en de terugkerende Djimon Hounsou.



Houd FilmTotaal in de gaten voor de eerste trailer van A Quiet Place: Day One.

NieuwsFilm

meest populair