Broeierige erotische thriller vol lust en geweld nu in de bioscoop

Broeierige erotische thriller vol lust en geweld nu in de bioscoop

Guy en zijn beste vriendin Joy genieten met volle teugen van de Gay Pride, wanneer aan hun gelukzaligheid abrupt een einde komt door een dodelijke schietpartij.

Ruim een jaar geleden kwam de titel In Bed uit in Israël. Er is in dat jaar ontzettend veel verschrikkelijks in- en omtrent het land en al haar inwoners, maar de film van schrijver/regisseur Nitzan Gilady is desondanks uitgegroeid tot een geliefd werk onder de internationale queer-community.

Vorig jaar maart was In Bed al even te zien in Amsterdam tijdens de Roze Filmdagen, maar nu, even goed een jaar later, heeft de film een distributeur weten te vinden voor een landelijke release.

Synopsis
Een hedonistische nacht vol seks en drugs loopt gevaarlijk uit de hand in de zinderende erotische thriller In Bed. Wanneer de viering van de Gay Pride-parade in de stad wordt verstoord door een plotselinge gewelddaad, zoeken vrienden Guy en Joy dekking in het appartement van Guy en pikken onderweg Dan op, een andere Pride-bezoeker.

Hoewel geschokt door de gebeurtenissen van die dag, maar gesteund door een voorraad recreatieve drugs, is Guy vastbesloten om door te feesten en dichter bij de mysterieuze en knappe Dan te komen. Wat volgt is een hallucinerende vierentwintig uur van seks, drugsgebruik en paranoia, waarin de grenzen tussen realiteit, intimiteit en geweld verontrustend vervagen.

Zweterig
In de trailer zien we dat dit een stomende, neon belichte film wordt vol spanning en dreiging waarin taboes worden gebroken.


In Bed is vanaf 18 januari te zien in (een selectie van) de filmhuizen.

NieuwsFilm

meest populair