Zendaya 'ontvolgt' Tom Holland op Instagram: fans maken zich grote zorgen over het koppel

Zendaya 'ontvolgt' Tom Holland op Instagram: fans maken zich grote zorgen over het koppel

De 'Spider-Man: No Way Home'-hoofdrolspeler zegt dat we ons geen zorgen hoeven te maken.

Tom Holland en Zendaya vormen nu al enige tijd een van Hollywoods 'powerkoppels'. Toch maken de nodige fans van het geliefde stelletje zich nu zorgen, aangezien de actrice Holland niet langer volgt op sociale media. Is er iets aan de hand?

In 2021 werd het bekend dat de twee sterren een relatie hadden. Nu, drie jaar later, heeft Zendaya besloten haar vriend te 'unfollowen' op Instagram. Holland werd hier recentelijk naar gevraagd tijdens een interview.

Reactie
Zo kwam een journalist met de vraag: "Hebben jullie een punt gezet achter jullie relatie?" Het antwoord van de acteur was kort maar krachtig: "Nee, absoluut niet!" Het lijkt er op dat de twee gewoon meer privacy willen.

Zo zei Holland nog niet zo heel lang geleden: "Onze relatie is iets dat we willen beschermen. We willen niet alles met de wereld delen en we denken ook dat dit niet hoeft. Het heeft ook niks met onze carrières te maken, dit is gewoon 'ons dingetje'"

Lastig
De Spider-Man-acteur liet zich er al eerder over uit: "Beroemd zijn is niet alleen maar leuk. Zo heb je totaal geen controle meer over je privacy. De liefde die uit onze relatie voorkomt willen we met elkaar delen, niet met iedereen. Mijn privéleven wil ik proberen zo goed mogelijk privé te houden".



Zendaya, die later dit jaar in Dune: Part Two te zien zal zijn, heeft maar liefst 184 miljoen volgers op Instagram. Ze 'ontvolgde' niet alleen haar vriend op het bekende sociale mediaplatform, maar iedereen, dus de fans van het koppel lijken zich dus geen zorgen te hoeven maken.

NieuwsFilm

meest populair