George Clooney zegt niet meer veel te zullen acteren vanwege deze specifieke reden

George Clooney zegt niet meer veel te zullen acteren vanwege deze specifieke reden

De Hollywood-ster wil liever achter dan voor de camera staan.

George Clooney is natuurlijk al decennia lang een van Hollywoods bekendste en grootste namen. Hoewel hij al in tientallen films te zien was, zegt hij nu wat minder te acteren. De reden hiervoor? Hij geniet vandaag de dag meer van het maken van films.

Op dit moment is de tweevoudige Oscarwinnaar druk bezig met zijn promotiecampagne om zijn nieuwste film, The Boys in the Boat, in het zonnetje te zetten. Tijdens een recent interview liet hij zich uit over zijn toekomst en waar hij zich meer op zal focussen.

Reactie
Zo begint Clooney: "Mijn voorkeur ligt hij regisseren. Ik vind het leuker, omdat je meer controle hebt. Zo mag ik iedereen commanderen en hoef ikzelf niet te roeien" grapt hij over zijn eigen film.

"Regisseren is gewoon heel gaaf. Ik vind het leuk, om 's ochtends binnen te komen, een script te schrijven en dan te zien hoe jouw set wordt opgebouwd. Het idee dat je hebt bedacht komt tot leven en wordt iets echts. Dat vind ik nog steeds iets magisch hebben".

Anders
Clooney vervolgt: "Ik wil wel alleen werken met mensen die er willen zijn en ook houden van het werk. Je draait namelijk lange uren. Het is zwaar werk en lang niet altijd even makkelijk, maar niemand klaagt op mijn set. We genieten van wat we doen".



NieuwsFilm

meest populair