'Aquaman 2': "Ik heb het met de mensen te doen die deze film zien"

'Aquaman 2': "Ik heb het met de mensen te doen die deze film zien"

Dolp Lundgren vindt het bijzonder jammer dat de blockbuster werd aangepast.

We hebben al heel wat keren de #releasethe...cut voorbij zien komen. Zo kregen we de Justice League-film van Zack Snyder te zien en roepen fans al jarenlang om de David Ayer-cut van Suicide Squad. Gaat nu hetzelfde gebeuren met Aquaman and the Lost Kingdom?

Wat blijkt, de film die wij in de bioscopen zagen is niet de film zoals regisseur James Wan die in gedachten had. Dolph Lundgren, die voor het tweede deel terugkeerde als Nereus, de vader van Mera (Amber Heard), zegt dat zijn scènes behoorlijk werden ingekort.

Probleem
De reden hiervoor? Heard kwam niet bepaald goed uit haar rechtszaak tegen haar ex Johnny Depp. Hoewel zij de Pirates of the Caribbean-acteur aanklaagde wegens mishandeling, werd juist zij schuldig bevonden.

Als gevolg hiervan werden haar scènes in het Aquaman-vervolg behoorlijk ingekort. Dit had ook invloed op de rol van Lundgren, die als vader van Mera in een keer ook minder te zien was. Dit vind hij zelf behoorlijk jammer.

Reactie
Zo zegt Lundgren nu: "Het was een zakelijke beslissing om de rol van Amber Heard te beperken. Dit had ook invloed op mijn rol. Ik ging ermee akkoord, maar ik ben wel teleurgesteld, voornamelijk voor de bioscoopbezoekers".


"Het originele script en de oorspronkelijke versie zagen er echt geweldig uit, dus ik zag ook niet echt een reden om dingen opnieuw te gaan opnemen of aan te passen. Dus ja, ik snap dat de bioscoopgangers dit zonde vinden en ik zelf ook wel".

NieuwsFilm

meest populair