Daniel Radcliffe bewees met deze absurde film dat er veel meer in hem zat dan alleen "het jochie van Harry Potter"

Daniel Radcliffe bewees met deze absurde film dat er veel meer in hem zat dan alleen "het jochie van Harry Potter"

We kennen Daniel Radcliffe allemaal als de acteur uit de Harry Potter films, maar deze Brits heeft veel meer in zijn mars dan tovenaar spelen.

Daniel Radcliffe was net 12 jaar toen hij werd gecast voor zijn rol als het titelpersonage in de eerste Harry Potter-film. Hij heeft uiteraard meer rollen vertolkt in films na zijn carrière in de wizarding world.

Zo speelt Radcliffe in Swiss Army Man een complexe man die moet zien te overleven in het wild.

Manny
Swiss Army Man uit 2016 van regisseurs Dan Kwam en Daniel Scheinert gaat over Hank Thompson (Paul Dano).

Thompson is gestrand op een onbewoond eiland en wil een einde aan zijn leven maken, totdat hij net voor zijn ultieme beslissing een lichaam vindt dat is aangespoeld. De vondeling, Manny (Radcliffe) lijkt nog maar net in leven te zijn en Thompson besluit dat deze persoon hem misschien wel kan helpen om te ontsnappen van het eiland en zo terug naar huis te komen.

Talent
In Swiss Army Man is Radcliffe op geen enkele manier nog de acteur die ooit Harry Potter speelde. Zo is Manny een zombie-achtig persoon die langzaam opnieuw leert spreken.


Radcliffe speelt het personage, dat de wereld voor het eerst ontdekt en leert, erg geloofwaardig. De brit laat in de absurde film zien dat hij veel meer is dan een kindster die hij ooit was en echt wel goed kan acteren. En de fans van Radcliffe weten dat hij meer mooie films heeft opgeleverd.

Kijken
Benieuwd naar Daniel Radcliffes acteertalenten? Swiss Army Man is te koop op dvd en blu-ray.

NieuwsFilm

meest populair