Disney brengt volledig afgeronde 'Magazine Dreams' met Jonathan Majors niet langer uit

Disney brengt volledig afgeronde 'Magazine Dreams' met Jonathan Majors niet langer uit

Een andere studio kan de rechten overkopen, maar gezien de reputatie van de acteur is dat geen makkelijke taak.

Het lijkt erop dat Jonathan Majors veelbelovende carrière erop zit. De acteur werd recentelijk schuldig bevonden wegens mishandling van zijn ex, waardoor hij links en rechts wordt ontslagen. Nu komt er weer een soortgelijk verhaal.

Majors, o.a. bekend van Hostiles en Creed III, werd al ontslagen door Marvel. De acteur was in enkele projecten te zien als Kang the Conqueror en zou de nieuwe volgende superschurk zijn na Thanos. Hier komt het dus niet langer van.

Meer
Daar blijft het niet bij. Meerdere studio's hebben al laten weten hun films met Majors te annuleren en nu wil ook Disney's Searchlight Pictures niet langer hun Magazine Dreams uitbrengen, ondanks het feit dat de film al helemaal is afgerond.

Searchlight kocht de rechten van de film in februari 2023. De film zou datzelfde jaar in december uitkomen, maar toen de hoofdrolspeler negatief in het nieuws verscheen besloot de studio de film van de kalender te halen.

Ergens anders
Enkele dagen geleden kregen we al te horen dat Majors niet langer te zien zal zijn als de basketbalspeler Dennis Rodman in de komedie 48 Hours in Vegas. In Magazine Dreams is de acteur weer te zien als een bodybuilder, maar de vraag is of deze film nog zal worden uitgebracht.


De rechten van Magazine Dreams zijn te koop gezet door Searchlight Pictures, wat betekent dat een andere studio de film alsnog zou kunnen uitbrengen. De vraag is echter of iemand dit risico nu nog durft te nemen...

NieuwsFilm

meest populair