Na drie 'Creed'-films is een spin-off nog steeds in ontwikkeling: 'Drago'

Na drie 'Creed'-films is een spin-off nog steeds in ontwikkeling: 'Drago'

Dolph Lundgren laat zich over het veelbelovende verhaal uit maar komt het er ook nog van?

Sylvester Stallone werd wereldberoemd dankzij de Rocky-franchise. We keerden terug naar die wereld met de Creed-trilogie met Michael B. Jordan. Nu lijkt het erop dat een ander bekend personage in de spotlights wordt gezet.

Er wordt namelijk al langere tijd gesproken over een Creed-spin-offfilm, die de Drago familie volgt. Dolph Lundgren was al in de Rocky-films te zien als Ivan Drago en in de Creed-reeks maakte wij kennis met zijn zoon, Viktor (gespeeld door Florian Munteanu).

Wel of niet
Ondanks het feit dat het al een tijdje stil is geweest rondom deze Drago-spin-off, is deze volgens Lundgren nog steeds in ontwikkeling. Robert Lawton neemt het script voor zijn rekening. ij is niet onbekend met de Rocky-wereld, aangezien hij al eerder het 'Becoming Rocky' schreef.

Lundgren zei het volgende hierover: "Ik weet dat studio MGM nog werkt aan het script, dat over mijn personage en zijn zoon gaat. 'Creed III' was een hit, dus ik denk dat ze ook al voorbereidingen treffen voor 'Creed IV'."

Verhaal
Lundgren licht ook een tipje van de sluier op met betrekking tot het verhaal. Zo vervolgt hij: "Het 'Drago'-script was behoorlijk interessant. De eerste versie die ik las begint met een Russische ervaring, waardoor de Drago familie moeilijke en zware dingen meemaakt. Als gevolg hiervan besluiten ze naar Amerika te gaan".



NieuwsFilm

meest populair