Nieuwe film 'Modi' van Johnny Depp krijgt eerste foto's met Al Pacino

Nieuwe film 'Modi' van Johnny Depp krijgt eerste foto's met Al Pacino

De wereldberoemde acteur geniet duidelijk van zijn eerste ervaring als regisseur.

Sinds Johnny Depp de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, is hij weer langzaam maar zeker op de weg terug. Niet alleen zal hij weer meer acteren, nu kruipt hij ook voor het eerst achter de camera voor zijn regiedebuut Modi.

Vorig jaar was de Pirates of the Caribbean-acteur nog te zien in Jeanne du Barry, maar nu focust hij zich op Modi. Depp zal de film regisseren, maar hij wist een mooie cast te strikken. Zo speelt niemand minder dan Al Pacino een van de hoofdrollen.

Wat te verwachten
Modi gaat over de Italiaanse kunstenaar Amedeo Modigliani, die een lange tijd niet echt een succes genoemd kon worden. Daar komt in 48 uur verandering in, wanneer er iets gebeurt waardoor hij in een keer doorbreekt en wordt gezien als een legendarische artiest.

Depp kan in ieder geval genieten van het regisseren en liet zich er tijdens een recent gesprek over uit: "Dit is een ongelofelijk vervullende en transformerende ervaring geweest. Ik wil dan ook de cast, crew en producenten bedanken voor hun toewijding en creativiteit".

Meer
Deep vervolgt: "Al vroeg mij of ik deze film kon maken en ja, hoe kon ik Pacino weigeren? Ik heb er geen minuut spijt van gehad. Ik kan niet wachten om dit unieke en boeiende verhaal met de wereld te delen".



Bekijk hier de eerste kiekjes van de Modi-set met Depp en Pacino.

NieuwsFilm

meest populair