Werken Michael B. Jordan en Ryan Coogler aan een superheldenfilm?

Werken Michael B. Jordan en Ryan Coogler aan een superheldenfilm?

De twee bekendheden gaan voor de zoveelste samenwerking en doen hier heel geheimzinnig over.

Michael B. Jordan is alsmaar een grotere naam in Hollywood aan het worden. Menig regisseur wil dan ook maar wat graag met de populaire acteur samenwerken, maar nu gaat hij wederom in zee met Ryan Coogler voor een mysterieus project.

De twee mannen werkten al de nodige keren samen. De eerste keer was voor het drama Fruitvale Station, dat sterk werk onthaald. Dit smaakte naar meer, waardoor de twee bekendheden weer samenwerkten aan Black Panther en de eerste Creed-film.

Wat te verwachten
The Hollywood Reporter meldt nu dat Jordan en Coogler opnieuw een film zullen maken. Jordan zal de hoofdrol op zich nemen, terwijl Coogler de regie voor zijn rekening neemt. Het is vooralsnog onbekend waar het verhaal over gaat.

Coogler heeft het script ook zelf geschreven. Details over het project worden nu nog geheim gehouden, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen, aangezien de nodige studio's toch wel zullen proberen nu de rechten hiervan te bemachtigen.

Superheldenfilm
Sommige fans nemen aan dat het om een superheldenfilm gaat. Zo doet er een gerucht de ronde dat Jordan zou kunnen terugkeren voor Black Panther 3.


Een ander verhaal is dat hij nu aan de slag zou kunnen gaan bij DC als de Superman-versie Calvin Ellis of Val-Zod. We zullen echter nog even moeten wachten op een bevestiging.

NieuwsFilm

meest populair