Megacreepy teaser voor nieuwe horrorfilm: "we hebben op haar gewacht"

Megacreepy teaser voor nieuwe horrorfilm: "we hebben op haar gewacht"

De R-rated 'Longlegs' met Nicolas Cage zal later dit jaar te zien zijn.

Regisseur Oz Perkins is dan misschien wel niet de bekendste naam, hij wist al vaker hoge ogen te gooien met diverse horrorfilms die in de ogen van de nodige fans behoorlijk ondergewaardeerd zijn. Niet zo heel gek dus, dat de nodige filmfanaten niet kunnen wachten op Longlegs.

Longlegs is zijn nieuwste film, waarin we de FBI-agente Lee Harker volgen. Zij krijgt de zaak van een seriemoordenaar toegewezen. Geen makkelijke taak, maar de zaak is nog heel wat duisterder dan zij verwachtte...

Gevaar
Het onderzoek neemt een onverwachte wending wanneer er sprake lijkt te zijn van occulte praktijken. Bovendien blijkt Lee een persoonlijke band met de moordenaar te hebben. De tijd dringt om hem tegen te houden, voordat er nieuwe slachtoffers vallen.

Een van de hoofdrollen in de film is weggelegd voor niemand minder dan Nicolas Cage. Ook zullen Alicia Witt, Maika Monroe en Blair Underwood in de film te zien zijn. De R-rated film komt normaal gesproken later dit jaar uit, waardoor we nu al weer getrakteerd worden op een sterke teaser.

Verheugen
Het is duidelijk te merken dat veel mensen uitkijken naar Longlegs. Op IMDb steeg de film maar liefst 3000 plekken in een korte tijd. Een precieze releasedatum is vooralsnog niet bekend, maar meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair