Emma Stone reageert op kritiek op de controversiële scène in haar nieuwste film

Emma Stone reageert op kritiek op de controversiële scène in haar nieuwste film

De actrice legt uit waarom we haar naakt zien in 'Poor Things'.

Emma Stone heeft al heel wat pareltjes gemaakt, zoals o.a. La La Land en de recente Poor Things. Deze wordt uitstekend ontvangen, maar toch is er ook veel te doen over alle 'pikante scènes'. Hier reageert de actrice nu zelf op.

Stone, die recentelijk nog een Golden Globe won voor haar glansrol, kruipt in de huid van Bella Daxter. Zij stierf maar werd tot leven gewekt door een excentrieke wetenschapper. Als gevolg hiervan moet Bella alles opnieuw leren.

Seksscènes
Bella wordt nieuwsgierig en wil haar seksualiteit verder verkennen. Ze besluit door Europa te trekken en komt allerlei mannen tegen. Niet zo heel gek dus, dat er de nodige 'spannende momenten' in de film zitten.

Hoewel de film overal sterk scoort, vinden sommige kijkers Poor Things iets té extreem. Stone bijt nu van zich af: "Seks hoort bij de film en Bella's verhaal, maar dit is maar een aspect van de film. Daar hoort ook eten bij, maar eveneens filosofie, reizen en dansen".

Belangrijk
Stone vervolgt: "Bella is vrij en voelt zich nergens door beperkt. Ze schaamt zich totaal niet voor haar eigen lichaam. Het was dan ook belangrijk om dit te laten zien en duidelijk aan te tonen wie Bella precies is".


"Als wij deze scènes eruit zouden knippen zou dat niet eerlijk zijn tegenover Bella en haar verhaal. Ik wil zeker niet altijd naakt rondlopen, maar voor deze film was dat wel essentieel. Jullie zien mij als het ware niet, maar Bella".

NieuwsFilm

meest populair