Netflix is één klap prooi voor Jennifer Lawrence en haar doldwaze komedie 'No Hard Feelings'

Netflix is één klap prooi voor Jennifer Lawrence en haar doldwaze komedie 'No Hard Feelings'

No Hard Feelings knalt in een klap de Netflix Top 10 binnen: iedereen wil Jennifer Lawrence zien.

De Netflix Top 10 heeft weer een grote blockbuster uit 2023 verwelkomd. Dit keer knalt No Hard Feelings de lijst binnen en daarmee is duidelijk dat veel kijkers nieuwsgierig zijn naar de spraakmakende komedie met Jennifer Lawrence.

No Hard Feelings komt van regisseur Gene Stupnitsky en Netflix omschrijft de komedie met woorden als "excentriek" en "romantisch". Je ziet in de film ook rollen van onder andere Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales en Matthew Broderick.

Prima ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat No Hard Feelings op een prima 70 procent en de IMDb komt uit op een 6,4/10. FilmTotaal-recensent Aram Hook was iets minder te spreken over de komedie, gezien zijn recensie met 1,5 ster.

"Er zijn een paar oprecht schattige scènes tussen de twee, maar dat is bij lange na niet genoeg om het grote gebrek aan humor te compenseren."

Nu op Netflix
Wil je No Hard Feelings graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een barkeeper heeft de nodige tegenslag en gaat een bijzondere uitdaging aan als een rijk echtpaar haar inhuurt om hun wereldvreemde zoon te versieren.

NieuwsFilm

meest populair