Robert Downey Jr. over de strenge 'toiletregels' van Christopher Nolan op 'Oppenheimer'-set

Robert Downey Jr. over de strenge 'toiletregels' van Christopher Nolan op 'Oppenheimer'-set

De met een Golden Globe bekroonde acteur laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Hoewel Robert Downey Jr. al vaker heeft laten weten genoten te hebben van zijn samenwerking met Christopher Nolan aan Oppenheimer, heeft de regisseur wel behoorlijk stricte regels. Hier laat Downey Jr. zich nu over uit.

Downey Jr., die recentelijk nog een Golden Globe won voor zijn glansrol in de blockbuster, kon het behoorlijk goed vinden met Nolan en het hele Oppenheimer-team. Er doen wel de nodige geruchten de ronde dat Nolan streng is, iets waar Downey Jr. zich wel in kan vinden.

Regels
Zo hebben we al vaker te horen gekregen dat Nolan geen stoelen 'toestaat' op zijn set, maar dat is niet het enige waar je je aan moet houden als je voor de wereldberoemde regisseur wil werken. Nolan is er namelijk ook geen grote fan van als je vaak naar de wc gaat.

Downey Jr. zegt hier nu het volgende over: "Hij vindt het niet fijn wanneer je er even tussenuit moet knijpen om naar het toilet te gaan, maar hij begrijpt het wel. Ik vroeg hem: 'Wanneer ga jij in vredesnaam naar de wc?'. Hij zei toen: 'Om 11 uur 's morgens en 6 uur 's middags'. Ik dacht toen echt: 'Dit moet een f*cking grapje zijn nee?'"

Ongeloofelijk
Emily Blunt, eveneens in de film te zien, snapt niet hoe Nolan dit volhoudt: "Hij drinkt altijd thee dus ik weet niet hoe hij dit doet". Downey Jr. antwoordt: "Dat klopt, maar het is geen diuretische thee. Hij zal nooit wat vragen aan zijn cast en crew als hij niet zelf 1000% bereid is dit te doen".



NieuwsFilm

meest populair