Timothée Chalamet schittert als Paul Atreides in 'Dune: Part Two'-video

Timothée Chalamet schittert als Paul Atreides in 'Dune: Part Two'-video

De acteur en zijn collega's laten zich uit over het veelbelovende vervolg.

Dune: Part Two is ongetwijfeld een van dé 2024 blockbusters waar bijna iedere filmfanaat naar uitkijkt. Heel erg lang hoeven we hier niet meer op te wachten, al worden we nu wel weer getrakteerd op een nieuw filmpje.

In Dune is de hoofdrol weggelegd voor Timothée Chalamet, eveneens bekend van Call Me By Your Name en Little Women. De acteur kruipt in de huid van Paul Atreides, die het in het eerste deel flink voor de kiezen krijgt.

Verhaal
In het eerste deel vertrekt hij samen met zijn familie naar de woestijnplaneet Arrakis, maar daar aangekomen merken ze dat het om een val gaat. Zij zijn erin geluisd door de Emperor, die een verrassingsaanval van de Harkonnen toestaat.

Paul en zijn moeder, Lady Jessica (Rebecca Ferguson), ontsnappen ternauwernood en vinden onderdak bij het woestijnvolk de Fremen. Zij zien in Paul de redder van Arrakis, maar daardoor komt er ook veel druk op zijn schouders te liggen.

Teaser
In een nieuwe 'sneak peek' laat Chalamet zich uit over zijn rol en hoe hij erna uitkijkt om terug te keren in de huid van Paul. Ook laten sommige acteurs zich uit over zijn personage, zoals Zendaya en nieuwkomer Florence Pugh. Bekijk het filmpje hieronder. Geen zorgen, het geeft gelukkig niet teveel weg!



NieuwsFilm

meest populair