Gelekte foto's 'Deadpool 3' onthullen opmerkelijke variant in het Marvel Cinematic Universe

Gelekte foto's 'Deadpool 3' onthullen opmerkelijke variant in het Marvel Cinematic Universe

De nieuwe foto's geven wat meer weg waar 'Deadpool 3' over gaat.

Er zijn foto's gelekt van Deadpool 3. Hoewel we nog even moeten wachten op de film kunnen we alvast ons ongeduld bevredigen door dankzij de foto's te speculeren wat er in Deadpool 3 gaat gebeuren. LET OP: SPOILERS!

Na een paar maanden van inactiviteit dankzij stakingen wordt er weer gewerkt aan Deadpool 3. Sinds veel van de film in de buitenlucht wordt geschoten lekt er nog wel eens een foto hier en daar. Iedere foto geeft ons weer een klein beetje extra informatie waar Deadpool 3 over zal gaan. Wil je zo min mogelijk over Deadpool 3 weten voor je deze gaat zien? Dan raden we je aan nu te stoppen met lezen.

Deadpool 3
Op de nieuwe foto's zien we Wolverine, gespeeld Hugh Jackman, die met niet één, maar twee Deadpools, gespeeld door Ryan Reynolds, in de buitenlucht staat. De film zal dus gretig gebruik gaan maken van het Multiverse plot.

Verder is ook al meer bekend over welke acteurs en actrices we gaan terugzien in Deadpool 3. Zo zien we terug: Leslie Uggams als Blind Al, Karan Soni als Dopinder, Morena Baccarin als Vanessa Carlysle, en Emma Corrin en Matthew Macfadyen, wat zij gaan spelen is nog niet bekend.

Regie
Deadpool 3 zal geregisseerd worden door Shawn Levy. Levy heeft al een keer samengewerkt met Reynolds in de film Free Guy. Ook heeft hij afleveringen geregisseerd van de serie Stranger Things. Levy heeft ondertussen ook al gesproken over Deadpool 3.


Wil je de foto's graag zien, dan vind je deze op de X-pagina van Multiverse Analysis.

"Het is fijn om weer aan 'Deadpool 3' te werken. We werken zo hard we kunnen om de film zo goed te maken als het maar kan zijn. Jackman en Reynolds zijn geweldig met elkaar. De vonken springen ervan af," aldus Levy. Deadpool 3 draait vanaf 26 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair