Eerste trailer voor 'Hit Man' van Richard Linklater: huurmoordenaar opslag verliefd

Eerste trailer voor 'Hit Man' van Richard Linklater: huurmoordenaar opslag verliefd

Glen Powell heeft weer eens een hoofdrol te pakken in deze sterk onthaalde thriller.

Glen Powell is hard op weg om een van de grote namen te worden in Hollywood. De acteur wist al eerder hoge ogen te gooien in Top Gun: Maverick en verscheen recentelijk weer in de film Anyone But You. Nu verschijnt de eerste teaser trailer van zijn eerstvolgende film, Hit Man.

Deze film werd gemaakt door Richard Linklater, die al eerder hoge ogen wist te gooien met bijvoorbeeld Before Sunset en Boyhood. Netflix heeft de rechten weten te bemachtigen van de film, maar heel erg gek is dit niet.

Cijfers
Hit Man was enkele maanden geleden te zien op het filmfestival van Venetië, waar deze uitstekend onthaald werd. Het publiek was onder de indruk van de film, die zowel wordt geprezen voor de fantastische humor alsook de sterke diepgang.

Ook de filmcritici zijn zeer positief over de film, die voorlopig een hele mooie 7,8 scoort op IMDb. Niet zo heel gek dus, dat de streaminggigant Hit Man heeft opgepikt. Deze komt pas in juni uit, maar nu worden we wel getrakteerd op de eerste teaser trailer, die hieronder te zien is.

Verhaal
Hit Man is geadapteerd van een magazine-artikel van Skip Hollandsworth en vertelt het verhaal van een undercoveragent uit Houston. Hij doet zich voor als een betrouwbare huurmoordenaar om degenen die hem proberen in te huren te arresteren, totdat hij een vrouw in nood probeert te redden, waardoor zijn plannen er anders uit komen te zien.



NieuwsFilm

meest populair