Spectaculaire beelden in nieuwe trailer 'Godzilla x Kong: The New Empire'

Spectaculaire beelden in nieuwe trailer 'Godzilla x Kong: The New Empire'

De twee reusachtige zijn over niet al te lang wederom samen op het grote scherm te zien.

Miljoenen filmfanaten kunnen genieten van gigantische monsterfilms en ook dit jaar worden zij weer getrakteerd op een blockbuster die in dit rijtje past. Het gaat hier om Godzilla x Kong: The New Empire, waar nu weer nieuwe beelden van zijn verschenen.

Godzilla x Kong: The New Empire wordt gemaakt door Adam Wingard, die al eerder Godzilla vs. Kong uitbracht. Hij wist voor zijn nieuwste blockbuster grote namen te strikken, zoals o.a. Dan Stevens, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry.

Wat te verwachten
In The New Empire zien we hoe Kong en Godzilla samenwerken om het op te kunnen nemen tegen een kolossale onontdekte dreiging, diep verborgen in onze wereld. De film zal dus bomvol actie zitten, maar daar blijft het niet bij.

Wingard liet al eerder weten dat we meer te zien en te horen zullen krijgen over de achtergrond van de twee gigantische monsters en we ook meer zullen komen te weten over het iconische Skull Island.

Nieuwe beelden
De blockbuster zal in Amerikaanse bioscopen op 12 april 2024 te zien zijn. Niet lang daarna zal Europa ook volgen. We zullen dus nog enkele maanden moeten wachten, maar tot die tijd kunnen we wel in ieder geval genieten van de nieuwe onderstaande beelden.



NieuwsFilm

meest populair