Eindelijk weer eens wat positief 'Knives Out 3'-nieuws: de blockbuster vordert

Eindelijk weer eens wat positief 'Knives Out 3'-nieuws: de blockbuster vordert

Regisseur Rian Johnson staat te poppelen om weer verder te gaan aan zijn geliefde franchise.

Regisseur Rian Johnson wist hoge ogen te gooien met zijn twee Knives Out-films. Niet zo heel gek dus, dat de nodige filmfanaten met smart uitkijken naar het derde deel. Hier krijgen we nu weer wat over te horen.

De grote filmwebsite Deadline komt nu namelijk met een positieve update. Johnson heeft de bekende producent Katy McNeill weten te strikken voor zijn derde film, waardoor het nu allemaal sneller lijkt te gaan. Naar verluidt zal Knives Out 3 later dit jaar in productie gaan.

Reactie
Nog niet zo heel lang geleden liet Johnson zich erover uit en zei hij het volgende: "Het gaat allemaal goed. Natuurlijk kon ik niet werken tijdens de grote staking, maar nu dat die voorbij is besteed ik er weer al mijn tijd aan".

"Ik weet wat ik wil laten zien. Ik heb het verhaal in mijn hoofd, de setting en meer, maar ik moet het nu nog allemaal op papier zetten". De laatste maanden lijkt Johnson goed gevorderd te zijn, waardoor Netflix nu ook vaart wil maken.

Wat te verwachten
Er is verder nog helemaal niks bekend over Knives Out 3, buiten het feit dat Daniel Craig wederom te zien zal zijn als de geliefde detective Benoit Blanc. Gezien de grote sterren die in de eerste twee delen te zien waren, zal Johnson hoogstwaarschijnlijk wel weer voor beroemde filmtalenten gaan.


Wel zei de regisseur dat het nieuwe hoofdstuk er veel anders uit zal komen te zien dan Knives Out en Glass Onion: A Knives Out Mystery. Wat hij hier precies mee bedoelt weten we nog niet, al komen we daar later dit jaar vast wel achter!

NieuwsFilm

meest populair