Daisy Ridley over haar terugkeer als Rey: "ik kon dit niet weigeren"

Daisy Ridley over haar terugkeer als Rey: "ik kon dit niet weigeren"

De actrice vind het nu geweldig om opnieuw avonturen te gaan beleven in 'a galaxy far, far away'.

Daisy Ridley speelde een belangrijke rol in de laatste Star Wars-trilogie, namelijk Rey. Hoewel haar verhaal min of meer tot een einde lijkt te komen in The Rise of Skywalker, keert de actrice toch terug voor meer avonturen in 'a galaxy far, far away'. Hier laat zij zich nu over uit.

Ridley mocht voor de eerste keer in de huid kruipen van de heldin in The Force Awakens en keerde hierna nogmaals twee keer terug. Lange tijd leek het erop dat de actrice het hier bij zou laten, maar enkele maanden geleden kregen we te horen dat ze alsnog een nieuwe solo-film krijgt, genaamd Star Wars: New Jedi Order.

Reactie
Tijdens een recent interview laat de actrice zich erover uit en laat ze weten wat we kunnen verwachten van de blockbuster: "Waarom ik nu wel wil terugkeren? Ik heb er geen specifieke reden voor, buiten het feit dat ik het wel gigantisch gaaf vind om een film te kunnen maken met Sharmeen".

Regisseuse Sharmeen Obaid-Chinoy wist al eerder hoge ogen te gooien met verschillende documentaires. Zo vervolgt Ridley: "Haar idee voor dit 'Star Wars'-verhaal is echt enorm gaaf. Ik zal niks weggeven, maar ik heb het hele script gelezen. Als het niet geweldig zou zijn geweest, zou ik het niet geaccepteerd hebben".

Andere sterren
Ook werd Ridley gevraagd of ze het niet vreemd vind om het deze keer te doen zonder o.a. Adam Driver, John Boyega of Oscar Isaac terugkeren. Hier zegt de actrice het volgende over: "Nee, als ik eerlijk ben heb ik daar geen moeite mee".


"Toen ik begon met Star Wars was ik begin 20. Ik was zowat de jongste op de set. Het kostte me tijd om me op mijn plek te voelen, maar ik ben nu 30. Het voelt allemaal heel anders, maar ik heb in de tussentijd ook veel andere ervaringen op kunnen doen. Dat helpt natuurlijk ook en hopelijk ben ik beter geworden als actrice!"

NieuwsFilm

meest populair