Trailer 'Green Border': Niemandsland in duistere film over onmenselijkheid

Trailer 'Green Border': Niemandsland in duistere film over onmenselijkheid

Een film die de keiharde wereld laat zien van migranten.

De super spannende film Green Border heeft net een trailer online staan. Met de hectische staat van de wereld laat de film een harde waarheid zien van hoe het leven momenteel voor sommige mensen is. In dit geval gaat het om migranten.

Green Border is van Poolse makelaardij. De film heeft dus niet het voordeel bekende acteurs te hebben die meespelen. Toch lijkt het acteerwerk van hoge kwaliteit in de trailer.

Green Border
Green Border volgt het verhaal van een Syrische familie die probeert de grens over te steken van Belarus naar Polen. Ook volgen we parallel aan dit verhaal een Engelse docente uit Afghanistan en een grenswachter.

De trailer belooft een realistisch verhaal dat de harde wereld laat zien van migranten die proberen het beloofde land te bereiken, wat voor hen de Europese Unie is. Belarus probeert zoveel mogelijk de migranten te dwingen naar Polen te gaan, maar tegelijkertijd weigert Polen ze toe te laten. Hierdoor komen de migranten vast te zitten in een soort van niemandsland in een bos tussen Belarus en Polen in. Hier moeten ze zien te overleven zonder voedsel, water en medische zorg.

Agnieszka Holland
Green Border is geregisseerd door Agnieszka Holland. Holland kennen we al van films als Mr. Jones met Vanessa Kirby, A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story en Copying Beethoven met Ed Harris en Diane Kruger.



NieuwsFilm

meest populair