Explosieve Netflix-trailer voor veelbelovende actiethriller 'The Wages of Fear'

Explosieve Netflix-trailer voor veelbelovende actiethriller 'The Wages of Fear'

In de actiethriller moet een groep voortvluchtige mannen binnen 24 uur een gevaarlijke vracht vervoeren om hun vrijheid te krijgen.

Netflix heeft een gouden klassieker van de plank gehaald voor een nieuwe, harde verfilming. In de trailer voor de veelbelovende Franse actiethriller moet een illegaal eliteteam samenwerken om een mega-explosie te voorkomen.

Het verhaal speelt zich af in Zuid-Amerika, waar een groep van vier voortvluchtige mannen 10.000 dollar en legaal burgerschap krijgt aangeboden. Hiervoor moet het team binnen 24 uur twee vrachtwagens vol nitroglycerine door een gevaarlijke woestijn vol guerilla-aanvallen zien te transporteren.

Explosieve actiegarantie
Producent en regisseur Julien Leclerq heeft al een aantal actieprojecten voor Netflix gemaakt, waaronder de actieserie Ganglands. Ook maakte hij Earth and Blood uit 2020 en Sentinelle uit 2021.

De film is gebaseerd op een klassieke roman uit 1950. Hierna volgden twee verfilmingen: de klassieke Franse thriller The Wages of Fear (8,2 op IMDb) uit 1953 en de tweede verfilming in 1977 Sorcerer (7,7 op IMDb),

Netflix-release
De nieuwste film heeft hoofdrollen voor Franck Gastambide (Taxi 5), Alban Lenoir (Balle Perdu), Sofiane Zermani en Ana Girardot. The Wages of Fear komt exclusief uit op Netflix vanaf 29 maart. Bekijk hieronder vast de explosieve trailer:



NieuwsFilm

meest populair