Kevin uit 'Home Alone' woont in een enorm groot en duur huis, maar hoe?

Kevin uit 'Home Alone' woont in een enorm groot en duur huis, maar hoe?

Waar halen de McAllisters uit de iconische kerstfilm toch al dat geld vandaan?

Het is geen kerstmis geweest als Home Alone wordt overgeslagen. De kerstfilm heeft wel een aantal mysteries waar fans zich al jaren mee bezighouden; wat doen de ouders van Kevin in godsnaam om in zo'n groot huis te kunnen wonen?!

Een immens huis en een vakantie naar Parijs met de kerst; de familie in Home Alone is absoluut niet arm als ze zulke dingen kunnen betalen.

Kevins moeder
Het roept wel de vraag op hoe ze al dat geld verdienen. Al 23 jaar houden fans van de iconische kerstfilm zich bezig met het werk dat de vader van Kevin doet. En er is een antwoord!

Althans, Catherine O'Hara (de moeder van Kevin in Home Alone) denkt te weten hoe het kan. In gesprek met People vertelt ze meer over haar kerstklassieker.

Het grote huis
"Ik vond het huis echt geweldig", vertelt de actrice over de fantheorieën over het werk van vader McCallister. "Ik heb alleen nog nooit nagedacht over waar ze het geld vandaan haalden.""Ze gingen natuurlijk ook nog naar Parijs, of niet?", zegt O'Hara dan. "Misschien hebben ze het geërfd. Ja, ze hebben het geërfd."

NieuwsFilm

meest populair