Spider-Man heeft twee originele Avengers nooit ontmoet in het Marvel Cinematic Universe

Spider-Man heeft twee originele Avengers nooit ontmoet in het Marvel Cinematic Universe

Komt Tom Hollands Spidy nog eens Thor en Hulk tegen in de nabije toekomst?

Jarenlang was het Avengers-team het prijzenpaardje van het MCU. Hierin zitten alle bekende superhelden, zoals Iron Man, Captain America en natuurlijk Tom Hollands Spider-Man. Laatstgenoemde heeft in alle films echter nog niet echt Hulk (Mark Ruffalo) of Thor (Chris Hemsworth) ontmoet.

Er werd het eerst gesproken over The Avengers tijdens de post-credits scene in Iron Man. Al deze superhelden troffen zich in The Avengers, maar er vormen zich twee groepen tijdens Captain America: Civil War, waarin Iron Man beroep doet op Spider-Man, die dus met Tony Stark vecht.

Meer
In Avengers: Endgame treffen al deze superhelden zich weer om het op te nemen tegen Thanos, maar Spider-Man heeft Hulk en Thor nog niet getroffen op het grote scherm. Spider-Man liep ze net 'altijd mis', maar de nodige fans hopen dat het er alsnog van gaat komen.

Bijna alle originele Avengers zijn verdwenen na Endgame: Iron Man en Black Widow hebben zich opgeofferd, Captain America besloot in het verleden te blijven en Hawkeye is met pensioen. Alleen Thor en Hulk zijn nog actief.

Toch nog
Het kan er dus nog steeds van komen. Er staan natuurlijk nog de nodige Avengers-blockbusters op de agenda, zoals The Kang Dynasty en Secret Wars.


Aangezien dit de eerste keer zal zijn dat 'Earth's Mightiest Heroes' zich weer zullen treffen sinds Endgame, zou dit een goed moment zijn om Spider-Man eindelijk Hulk en Thor officieel te laten ontmoeten.

NieuwsFilm

meest populair