Onthulling eerste beeld van geschokte Jennifer Lopez in Netflix' scifi-film 'Atlas'

Onthulling eerste beeld van geschokte Jennifer Lopez in Netflix' scifi-film 'Atlas'

De scifi-thriller 'Atlas' draait om een strijd tussen een AI-soldaat en Lopez' personage.

Er wordt langzaamaan steeds meer duidelijk over gloednieuwe scifi-thriller Atlas. In 2021 werd al duidelijk dat Jennifer Lopez in de aankomende Netflix-film zou meespelen. Nu is daar ook de eerste foto van de film verschenen.

Atlas draait om een AI-soldaat die heeft besloten dat de mensheid moet worden uitgeroeid om de oorlog te stoppen. De strijder Atlas (Lopez) heeft andere plannen en vecht terug tegen de losgeslagen kunstmatige intelligentie.

Actie
De eindverantwoordelijke voor Atlas is regisseur Brad Peyton. Hij is bekend met het genre door zijn eerdere regiewerk van actiespektakels als Rampage (2018) en San Andreas (2015).

Jennifer Lopez heeft naast een rol in de film ook de rol van producer voor de film. Naast haar zijn er ook rollen voor Simu Liu (Shang-Chi), Sterling K. Brown (The People v.s. O.J. Simpson) en Abraham Popoola (Cruella).

Eerste foto
Het filmen van Atlas is eind 2022 afgerond en de film bevindt zich nu in de laatste fase van het productieproces. Een exacte releasedatum voor dit jaar blijft nog onbekend. Gelukkig hebben we wel een eerste foto, waarop we Atlas vol angst zien kijken naar een ondefinieerbaar object voor haar. Bekijk hieronder de nieuwe foto.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair