Krijgt bloederige horror-franchise 'Texas Chainsaw Massacre' weer een nieuw deel?

Krijgt bloederige horror-franchise 'Texas Chainsaw Massacre' weer een nieuw deel?

Aanhoudende geruchten lijken te verklappen dat we wederom een film krijgen over Leatherface en zijn gestoorde familie.

Er zijn maar weinig horror-franchises die zo iconisch aftrapten als die van The Texas Chainsaw Massacre. Tobe Hoopers eerste film uit 1974 geldt als een regelrechte klassieker, maar dat kan niet bepaald gezegd worden van alle sequels, remakes en reboots die volgden...

En toch zijn er aanhoudende geruchten dat er in navolging op Texas Chainsaw Massacre uit 2022 nu opnieuw een kettingzaag-film komt.

Verse slachtoffers
De geruchten over de nieuwste film kwamen oorspronkelijk van Daniel RPK op Patreon, die tevens de werktitel Texas Chainsaw Legacy liet vallen en aangaf dat deze film moet laten zien hoe Leatherface een onschuldig gezin in Texas terroriseert.

En hoewel je dit soort geruchten altijd met een korrel zout moet nemen, liet horrorsite Bloody Disgusting daarna weten dat ook zij geruchten hebben gehoord dat er wordt gewerkt aan een nieuw deel.

Coronafilm
De Texas Chainsaw-film uit 2022 was er zo een die door de coronapandemie de bioscopen oversloeg en direct op Netflix verscheen. Daar werd de film aardig gekeken, maar de recensenten waren met slechts 31% op Rotten Tomatoes minder positief.Een nieuw deel in de franchise lijkt echter niet zo gek. In tegenstelling tot andere grote horror-reeksen zit er altijd relatief weinig tijd tussen de Texas Chainsaw-films. Gemiddeld verschijnen er in elk geval twee delen per decennium.

Toekomst in de franchise
Na die laatste film verscheen er overigens ook een videogame over Leatherface & co., wat erop duidt dat deze franchise nog lang niet is uitgeput.Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe Texas Chainsaw Massacre moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair