Nieuwe hint naar logo 'Deadpool 3' via het nieuwste petje van Kevin Feige

Nieuwe hint naar logo 'Deadpool 3' via het nieuwste petje van Kevin Feige

Het lijkt erop dat de twee superhelden de eer zullen moeten delen.

Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op Deadpool 3, waarvoor niet alleen Ryan Reynolds terugkeert als de 'Merc with a Mouth', ook Hugh Jackman kruipt wederom in de huid van Wolverine. Nu lijkt het erop dat het logo van de blockbuster bekend is.

Kevin Feige, de grote baas bij Marvel, gaat eigenlijk nooit de deur uit zonder een pet te dragen. Dit zijn natuurlijk bijna altijd petjes die iets met Marvel te maken hebben en dat is deze keer niet anders. Nu lijkt hij het nieuwe Deadpool 3-logo vrij te geven.

Logo
Het gaat hier om een soort van smiley, waarvan een helft Deadpool is, de andere Wolverine. Voornamelijk de kant van Wolverine is interessant, aangezien het hier gaat om zijn originele superheldenoutfit, die hij in de blockbuster zal dragen.

Er is verder nog maar bijzonder weinig bekend over de blockbuster. Sommige websites beweren dat Deadpool vanwege het tijdreizen in een multiversum terecht komt, waar hij Wolverine tegen het lijf loopt. De vraag is of dit klopt, maar we kunnen er voorlopig alleen maar over speculeren.

Meer
Buiten Jackman keert ook Jennifer Garner terug als Elektra, maar misschien blijft het daar niet bij. Zo doet er ook een gerucht de ronde dat Halle Berry opnieuw te zien zal zijn als Storm en dat zelfs Ben Affleck wederom als Daredevil op zal duiken.



NieuwsFilm

meest populair