Paul Bettany regaeert op vraag of Vision terugkeert in het Marvel Cinematic Universe

Paul Bettany regaeert op vraag of Vision terugkeert in het Marvel Cinematic Universe

Het is meer dan 2 jaar geleden dat we Vision voor het laatst zagen in Wandavision

Paul Bettany laat eindelijk weten of hij terugkeert als Vision in het MCU. De laatste keer dat we Vision zagen in een MCU-project was 2 jaar geleden in de laatste aflevering van de Disney+-serie Wandavision. In die serie zagen we de geboorte van White Vision, een nieuwe versie van Vision gemaakt van het lichaam van Vision die door Thanos vernietigd werd.

Tijdens een panel van Megacon 2024 bevestigde Bettany dat hij zeker weet dat hij terugkeert als Vision. "Ja, natuurlijk. Waarom zou ik niet terugkeren. Ja, 100% zeker weten", antwoordde de acteur op de vraag van een fan of hij terug zou keren naar het MCU.

Waar kunnen we Vision terugzien
Een tijd geleden gingen geruchten over een Disney+ serie over Vision genaamd Vision Quest. De serie zou gaan over White Vision, die een plaats in de wereld moet vinden in een vreemd lichaam en met vreemde herinneringen.

De serie zou volgens de geruchten ook de Young Avengers introduceren in het MCU. White Vision zou gaan dienen als een soort mentor van de nieuwe groep Avengers.

Agatha Harkness
Het zou ook kunnen dat we Bettany gaan zien in de Wandavision spin-off-serie Agatha: Darkhold Diaries die later dit jaar op Disney+ moet verschijnen. Die serie gaat over de heks Agatha Harkness gespeeld door Kathryn Hahn. Volgens geruchten zou Joe Locke in de serie te zien zijn als de zoon van Vision en Wanda Maximoff.


Ook de volgende Avengers-film zou een logische plek zijn om Vision weer te zien. Tot nu toe is er nog geen officiële informatie over waar en wanneer Bettany terugkeert als de Avenger. Maar we weten nu in ieder geval dat de acteur zeker weet dat hij terug gaat keren.

NieuwsFilm

meest populair