Dit zijn de superkrachten van Madame Web in haar aanstaande Marvel-film

Dit zijn de superkrachten van Madame Web in haar aanstaande Marvel-film

Over een vrouw die de toekomst kan zien en haar drie superheldenvrienden.

Superhelden fans opgelet. Er is een nieuwe superheld opgestaan. Haar naam is Madame Web, en dankzij een nieuwe (soort van trailer) hebben we eindelijk een beeld bij wat haar superkrachten precies zijn.

De film Madame Web volgt een jonge vrouw genaamd Cassandra Webb, gespeeld door Dakota Johnson. Web ervaart op een dag een hele levendige dagdroom. Al snel komt ze er achter dat deze dagdromen haar de toekomst laten zien. Vervolgens raakt ze bevriend met drie vrouwen die langzaam ieder hun eigen superkracht ontwikkelen.

Acteurs en regisseur
Er zijn niet heel grote namen die meespelen in Madame Web. uiteraard kennen we sommige acteurs al van eerder werk. Zo kennen we de hoofdrolspeelster Dakota Johnson al van de Fifty Shades of Grey-filmreeks. De enige andere enigszins bekende naam is Sydney Sweeney, die we al kennen van de serie Euphoria.

Madame Web is geregisseerd door S.J. Clarkson. Als de naam Clarkson je niet bekend voorkomt, hoef je je niet te schamen. Dit is namelijk pas de tweede film die Clarkson heeft geregisseerd. Hiervoor heeft ze enkel series gedaan en een film genaamd Toast. Zo heeft ze onder andere afleveringen van Orange Is the New Black geregisseerd.

Valentijnsdag
Zoals de trailer trots op het eind aankondigt verschijnt Madame Web 14 februari op Valentijnsdag in de bioscoop. Of de film een goede keuze is om je grote liefde mee naartoe te nemen, moet je zelf bepalen. Wij kunnen ieder geval niet wachten om de film te zien.



NieuwsFilm

meest populair