Nieuwe 'Star Wars' film: 'The Mandalorian & Grogu' binnenkort in productie

Nieuwe 'Star Wars' film: 'The Mandalorian & Grogu' binnenkort in productie

De opnames van de nieuwe 'Star Wars'-film moeten over een paar maanden al beginnen.

Lucasfilm en Disney verrasten Star Wars-fans onlangs met de aankondiging dat de volgende Star Wars-bioscoopfilm een film over The Mandalorian en Grogu zal zijn. Nu weten we ook dat de opnames van de film al zeer snel zullen beginnen.

De opnames voor The Mandalorian and Grogu, de eerste Star Wars-film sinds The Rise of Skywalker, zullen op 17 juni beginnen in Los Angeles.

Mogelijke releasedatum
Waar de nieuwe Star Wars-film over moet gaan is nog niet bekend. Aan het einde van The Mandalorian seizoen 3 op Disney+ zagen we hoe Din Djarin (Pedro Pascal) en Baby Yoda zich vestigden op de planeet Nevarro.

Een releasedatum is ook nog niet bekend. Lucasfilm heeft 2 datums gereserveerd voor Star Wars-films: 22 mei 2026 en 18 december 2026. Het is aannemelijk dat een van die datums voor The Mandalorian and Grogu zal zijn. De andere datum is waarschijnlijk voor New Jedi Order, de film over Rey Skywalker.

Seizoen 4 komt er ook
Iron Man en The Lion King-regisseur Jon Favreau zal de film over The Mandalorian gaan regisseren. Favreau diende ook als producent van de Disney+-serie en regisseerde een aantal afleveringen.



Ondanks dat Mando en Grogu naar het witte doek verhuizen, wordt er ook nog steeds gewerkt aan seizoen 4 van The Mandalorian. Mogelijk zal het vierde seizoen van de Disney+-serie zich op andere Mandalorians gaan richten.

NieuwsFilm

meest populair