Kristen Stewart is flink gespierd in trailer mysteriefilm 'Love Lies Bleeding'

Kristen Stewart is flink gespierd in trailer mysteriefilm 'Love Lies Bleeding'

Een kneiterharde actiefilm met onder andere Kristen Stewart en Ed Harris.

Er komt een nieuwe film aan met Kristen Stewart. De film heet Love Lies Bleeding en de eerste trailer staat online. In de film volgen we twee vrouwelijke bodybuilders. Het eerste wat dan ook direct opvalt is dat Stewart aardig wat spiermassa heeft opgebouwd voor deze film.

Zoals we zien in de trailer heeft de film al een boel positieve recensies gekregen. Sterker nog, de film heeft negentig procent positieve recensies op Rotten Tomatoes. Er staat in een recensie: "Love Lies Bleeding is een intens lesbisch verhaal met schokkend geweld dat je bloed doet pompen."

Glass en Stewart
'Love Lies Bleeding is geregisseerd door Rose Glass. Glass heeft slechts pas acht films op haar naam staan, waarvan zes korte films zijn. Wel is Glass pas 34 jaar oud. 'Love Lies Bleeding' kan een mooie volgende stap zijn in haar carrière. De trailer lijkt veelbelovend, en met Kristen Stewart die meespeelt in de film kan deze film een groot bereik krijgen.

Over Stewart gesproken, zij speelt de hoofdrol in 'Love Lies Bleeding. Stewart is vooral bekend vanwege de Twilight-films. Toch is Stewart niet de enige bekende acteur die meedoet. Zo zal ook Dave Franco meespelen. Franco kennen we van onder andere Neighbors. Verder zal ook de legendarische Ed Harris in de film te zien zijn. Harris kennen we al van Apollo 13 en The Truman Show.

In de bioscoop
Volgens de trailer kunnen we vanaf 15 maart Love Lies Bleeding in de bioscoop zien. Dan zal het publiek bepalen of zij het eens zijn met de positieve recensies van de critici.



NieuwsFilm

meest populair