Bizarre reünie 'Friends', 'Jon Snow'-serie geruimd, en Disney+ in gevecht met wachtwoord-delers

Bizarre reünie 'Friends', 'Jon Snow'-serie geruimd, en Disney+ in gevecht met wachtwoord-delers

Meer weten? Op SerieTotaal kan je de leukste weetjes en feitjes vinden over tv, series en streaming.

Disney+ gaat Netflix achterna in het tegengaan van het delen van wachtwoorden, terwijl Kit Harington een flinke tegenslag te verduren krijgt. Dat, en meer, domineerde het nieuws op SerieTotaal.

Hieronder is een overzicht te vinden van de meest opvallende nieuwtjes van de laatste dagen.

Disney+ gaat snel heel wat mensen ongelukkig maken: in maart gaat de stekker uit wachtwoord-delen
Alweer even geleden zorgde Netflix ervoor dat het erg lastig wordt om je wachtwoord van Netflix te delen met bijvoorbeeld je schoonouders. Het gevolg is dat "meekijkers" op een abonnement een aanvullend account moeten afsluiten van enkele euro's.

Bepaalde abonnees ontvangen volgens Comicbook.com en Forbes nu een e-mail waarin wordt uitgelegd dat er toegang wordt ontzegd tot het Disney+-platform als er wordt ingelogd vanaf verschillende locaties.

Slecht nieuws voor Jon Snow: Er zijn signalen dat Game of Thrones-spinoff niet doorgaat
Na het einde van Game of Thrones werd er al snel besloten om een prequel-serie te maken en zo is House of the Dragon ontstaan. Dit zorgde voor veel geruchten over andere spin-offs die zich zouden focussen op andere personages.

Er was dan ook veel hype over de spin-off over Jon Snow, maar nu lijkt het alsof deze serie helemaal niet gemaakt gaat worden. Joanna Robinson verscheen onlangs op de podcast The Watch, waarin ze meer vertelde over de vermeende spin-off SNOW.

Bizarre reünie Jennifer Aniston en David Schwimmer van Friends in gloednieuwe commercial
De Super Bowl nadert alweer en rond die tijd worden we vaak overspoeld met reclames die tijdens de wedstrijd worden vertoond. Een opvallende advertentie brengt een leuke Friends-reünie tot stand, want Uber Eats organiseert een ontmoeting tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer.

Ook Uber Eats speelt in op de grote Superbowl-hype in de VS en heeft een indrukwekkende lijst van beroemdheden weten te strikken voor hun Super Bowl-reclame. De boodschap is duidelijk: met Uber Eats kun je meer dan alleen eten bestellen.



NieuwsFilm

meest populair