Warner Bros. begraaft hoop op 'Coyote VS Acme', nieuwe Looney Tunes-film wordt niet uitgebracht

'Coyote VS Acme' wordt waarschijnlijk nooit uitgebracht en in de kluis van Warner Bros. terechtkomen.

Warner Bros. Discovery wil de nieuwe Looney Tunes-film Coyote VS Acme niet uitbrengen. De studio zou $35-40 miljoen kunnen verdienen aan belastingteruggave als ze de film nooit uitbrengen.

Coyote VS Acme is een mix van live-action en animatie, in dezelfde stijl als Space Jam en Who Framed Roger Rabbit. Als Wile E. Coyote niet in staat is om de Road Runner te vangen met de valstrikken van Acme, besluit Coyote om het bedrijf aan te klagen. Will Forte en John Cena spelen de hoofdrollen in de film.

Testpubliek
De film werd in 2023 vertoond aan een testpubliek, en blijkbaar waren de reacties zeer positief. De film zou dé terugkeer worden van de Looney Tunes en fans waren super enthousiast. Maar niet veel later kwamen geruchten naar buiten dat Warner Bros. de film niet wilde uitbrengen.

De studio zou geen vertrouwen hebben in de film en een paar miljoen kunnen verdienen aan belastingteruggave als ze de film niet uitbrengen. Fans van Looney Tunes waren woedend en ook grote namen uit de filmindustrie lieten van zich horen. Ze eisten dat Warner Bros de film alsnog uit zou brengen of op zijn minst een andere studio de kans geven om de film te kopen.

Onderhandelingen
Nu blijkt dat Netflix en Amazon interesse hadden in de film. Maar Warner Bros. zou $80 miljoen hebben gevraagd voor de film, een bedrag wat de streamers er niet voor over hadden. Warner Bros. zou niet onderhandeld hebben over een ander bedrag.


De producent van Coyote VS Acme, Chris Defaria, zou volgens een rapport een bericht hebben gekregen van Warner Bros. De studio zou geen interesse meer hebben om de film te verkopen of zelf uit te brengen. De film zou nu stilletjes gecanceld worden zonder officiële aankondiging.

Campagne
Het lijkt er dus op dat we Coyote VS Acme nooit zullen zien en dat deze film net als Batgirl in 2022 in de kluizen van Warner Bros. verdwijnt. Toch wordt er op social media al druk campagne gevoerd om Warner Bros. toch te overtuigen de film uit te brengen.

NieuwsFilm

meest populair