Trailer 'Deadpool & Wolverine' zorgt dat "Marvel Jezus" trending gaat

Trailer 'Deadpool & Wolverine' zorgt dat "Marvel Jezus" trending gaat

De grove superheld is terug en maakt meteen weer indruk in de eerste trailer.

Tijdens de Superbowl worden er altijd heel wat trailers vertoond. Ook dit jaar werden we weer getrakteerd op heel wat moois, al was de grootste waarschijnlijk toch wel die van Deadpool and Wolverine. Een term van de trailer is nu behoorlijk trending.

Het gaat hier over 'Marvel Jesus'. Deadpool maakt nu namelijk deel uit van het MCU, iets waar de 'merc with a mouth' achter komt in de film. In de trailer zien we hem kijken naar beelden van de Avengers, de legendarische superheldengroep bij wie hij zich nu kan aansluiten.

Reactie
Iedereen zou vereerd zijn, maar Deadpool reageert op zijn eigen komische manier door te zeggen: "Ik ben de Messiah. Ik ben Marvel Jesus". Het is zeker zo dat de superheld het MCU flink gaat opschudden en er nu de nodige dingen zullen veranderen.

Hoewel de rating nog niet officieel bekend is gemaakt, heeft de regisseur van Deadpool & Wolverine, Shaw Levy, laten weten dat Disney en Marvel het wel zien zitten om er een R-rated blockbuster van te maken. Gezien enkele beelden in de trailer lijkt dit ook wel het geval te zijn.

Reacties
Levy liet al eerder weten in zijn nopjes te zijn met de harde rating van de film, aangezien dit goed bij Deadpool past. Fans zijn ook al helemaal weg van de trailer en dus voornamelijk de term 'Marvel Jesus' valt in de smaak. Bekijk een handjevol reacties hieronder.











NieuwsFilm

meest populair