'Talk to Me'-actrice hoopt dat ze mag terugkeren voor het vervolg

'Talk to Me'-actrice hoopt dat ze mag terugkeren voor het vervolg

Australische horrorfilm Talk to Me was een hit en krijgt een vervolg, actrice Sophie Wilde hoopt terug te keren.

Een van de grootste verrassingen van vorig jaar was de Australische horrorfilm Talk to Me. De film, waarin een groep jongeren contact zoekt met de geesten van overledenen, was een hit bij zowel critici als horror fans. Met een wereldwijde opbrengst van 92 miljoen dollar duurde het dan ook niet lang tot studio A24 een vervolg aankondigde.

De ster van de film, Sophie Wilde, hoopt dat ze terug mag keren voor het vervolg, maar de actrice heeft nog niks gehoord. Haar personage Mia komt aan het einde van de film te overlijden. Maar het zou logisch zijn om het personage terug te laten keren voor het vervolg aangezien de film vol zit met verschijningen van overleden personages.

"Ik wil er hoe dan ook bij betrokken zijn"
GamesRadar+ vroeg aan Wilde of ze in het vervolg te zien is als een geest. "Ik weet het nog niet, iedereen doet er heel geheimzinnig over. De filmmakers zijn echte workaholics, ze werken aan meerdere projecten op dit moment. Op dit moment is nog niks zeker."

Wilde vervolgt: "Ik heb tegen hun gezegd, 'ik krijg enorme FOMO als ik niet aan deze film kan meewerken. Ik wil hoe dan ook erbij betrokken zijn, als ik niet in de film mag acteren houd ik wel de microfoon vast.'"

Australische broertjes
In Talk to Me vindt een groep jongeren een manier om te communiceren met geesten uit het hiernamaals. Al snel raken ze verslaafd aan de sensatie en laten ze onbedoeld een bovennatuurlijk kwaad vrij.



De film werd geregisseerd door de Australische broertjes Danny en Michael Philippou. Na het succes van Talk to Me werden de broers gestrikt om een film te maken gebaseerd op de Street Fighter-games. Ook de regie van Talk to Me 2 staat op hun agenda, een releasedatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair