"Eigenlijk heb ik veel angsten moeten overwinnen": Millie Bobby Brown geeft commentaar bij de trailer van 'Damsel'

"Eigenlijk heb ik veel angsten moeten overwinnen": Millie Bobby Brown geeft commentaar bij de trailer van 'Damsel'

In een nieuwe video van Netflix onthult Millie Bobby Brown alle setgeheimen en vertelt ze hoe ze het filmen ervaren heeft

Gisteren kwam de trailer van Damsel uit en in een nieuwe video van Netflix vertelt hoofdrolspeelster Millie Bobby Brown meer over de fragmenten die we langs hebben zien komen.

Damsel is een sprookje dat niet de "ze leven lang en gelukkig"-kant kiest. Daarentegen kiest regisseur Juan Carlos Fresnadillo voor een kant waarbij de prinses in een grot wordt geworpen met een agressieve draak.

Angsten overwinnen
De prinses wordt gespeeld door Millie Bobby Brown die aangeeft dat ze tijdens het filmen al twee angsten heeft moeten overwinnen: "Eigenlijk heb ik veel angsten moeten overwinnen tijdens het filmen. Eén hiervan is claustrofobie en een tweede is mijn angst voor maskers. Ik ben iemand die al niet goed om kan gaan met mensen die een masker op hebben."

Op basis van het fragment waarin de prins de prinses de afgrond in gooit, is te verwachten dat één van de andere angsten hoogtevrees moet zijn. Gelukkig onthult de actrice dat de stunt er minder heftig uitzag achter de schermen: "Ik droeg een harnas en lag op een plank en ze bewogen me alleen op en neer. Ik bewoog alleen mijn armen en deed net alsof ik viel."

Achter de schermen bij de fantasiefilm
In de video vertelt Brown o.a. ook over haar favoriete paard, haar kapsel en de draak die niet intimiderend, maar juist heel grappig was tijdens het filmen. Bekijk de video hieronder:


"Een plichtsgetrouwe jonkvrouw stemt ermee in om met een knappe prins te trouwen, maar ontdekt dat de koninklijke familie haar heeft gerekruteerd als offer om een ??eeuwenoude schuld terug te betalen," aldus de synopsis op IMDb.

Netflix
Damsel is vanaf 8 maart te zien op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair