Pedro Pascal deelt de eerste poster van 'Fantastic Four' en deze geeft veel prijs

Pedro Pascal deelt de eerste poster van 'Fantastic Four' en deze geeft veel prijs

We weten nu dat de blockbuster zich in de jaren zestig zal afspelen.

Pedro Pascal is nu al enkele jaren een van de grootste namen in Hollywood. De acteur is de filmwereld niet meer uit te denken en scoort de ene na de andere rol. Nu deelt hij weer iets van zijn aanstaande Marvel-blockbuster Fantastic Four.

Pascal, bekend van populaire series als Game of Thrones, The Mandalorian en The Last of Us, zal in de huid kruipen van Reed Richards. Lange tijd leek het erop dat deze rol naar John Krasinski zou gaan, maar Pascal trok toch aan het langste eind.

Bericht
Gisteren was het Valentijnsdag en Pascal maakte van deze gelegenheid gebruik om een speciale poster te delen waarop hij te zien is met de andere hoofdrolspelers. Hier verscheen gisteren al een artikel over op FilmTotaal, dat hier terug is te lezen.

De poster lijkt aan te geven dat de blockbuster zich afspeelt in de jaren zestig. Hierop zien we eveneens Vanessa Kirby (Mission: Impossible - Dead Reckoning) als Sue Storm/the Invisible Woman, Joseph Quinn (Stranger Things) als Johnny Storm/the Human Torch en Ebon Moss-Bachrach (The Bear) als Ben Grimm/The Thing.

Reactie
Heel erg veel schrijft Pascal er niet bij, buiten: "From our family to yours #All You Need Is Love". Dit is een referentie naar het iconische nummer uit 1967 van the Beatles, wat wederom lijkt aan te geven dat deze Fantastic Four-film zich in het verleden afspeelt. Bekijk de poster hieronder.



NieuwsFilm

meest populair