Matt Damon heeft zin in zesde 'Bourne Identity', maar keert hij ook terug als Jason Bourne?

Matt Damon heeft zin in zesde 'Bourne Identity', maar keert hij ook terug als Jason Bourne?

Een zesde 'Bourne'-film is in de maak van 'All Quiet on the Western Front' regisseur.

Universal Pictures maakte vorig jaar bekend dat ze werken aan een zesde deel van The Bourne Identity. All Quiet on the Western Front-regisseur Edward Berger moet het nieuwste deel in de spionageserie gaan regisseren. Fans vragen zich af of Matt Damon wederom Jason Bourne gaat spelen.

Eerder deze week verscheen de acteur bij The Late Show waar presentator Stephen Colbert hem vroeg naar de nieuwe Bourne-film. Hoewel Damon niet bevestigde of ontkende of hij in de film te zien zal zijn, heeft hij niets dan lof over regisseur Berger.

"Ik word niet jonger"
"We werken met de fantastische regisseur Edward Berger", vertelt Damon. "All Quiet on the Western Front is een geweldige film en Edward heeft een super idee voor Bourne. Ik zou dolgraag met hem samenwerken. Ik hoop dat we deze film kunnen maken en dat hij heel erg goed wordt."

Op de vraag of Damon terugkeert als Jason Bourne antwoordt hij: "Op een gegeven moment moet iemand anders het overnemen. Ik word er ook niet jonger op."

Jason Bourne
Matt Damon werd in 2002 een grote actiester door zijn rol als Jason Bourne, de spion die zijn geheugen verliest en op zoek gaat naar zijn identiteit. Damon keerde terug voor 3 vervolgen. Hij was voor het laatst te zien in 2016 in Jason Bourne. In The Bourne Legacy uit 2012 speelde Jeremy Renner de hoofdrol.



Regisseur Edward Berger kreeg veel lof voor zijn werk aan de Duitse Netflix-film All Quiet on the Western Front. De oorlogsfilm werd voor maar liefst 9 Oscars genomineerd waarvan hij er 4 verzilverde.

Er is verder nog geen nieuws over de nieuwe Bourne-film. Ook een releasedatum is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair