Verontrustende trailer uitgekomen voor horrorfilm 'Sting'

Verontrustende trailer uitgekomen voor horrorfilm 'Sting'

In de angstaanjagende horrorfilm 'Spider' moet een familie tegen een reusachtig monster vechten om te overleven.

Er is een verontrustende trailer uitgekomen voor de angstaanjagende horrorfilm Sting. Dit belooft een absolute must-see te worden voor (horror)fans van harige beestjes en gruwelijke schrikmomenten.

De boel loopt gruwelijk uit de hand wanneer het huisdier, genaamd Sting, van de 12-jarige Charlotte verandert in een reusachtig vleesachtig monster. Het meisje en haar familie moeten vechten tegen de spin om te overleven.

Horrorregisseur
De film is geschreven en geregisseerd door de Australische filmmaker Kiah Roache-Turner. De horrorregisseur had eerder de touwtjes in handen bij DaemonRunner, Nekrotronic, en Wyrmwood: Apocalypse uit 2021.

De hoofdrol is weggelegd voor Alyla Browne als Charlotte. Andere rollen zijn er voor Ryan Corr (House of the Dragon), Penelope Mitchell (Hellboy), Robyn Nevin (Wolf Like Me), en Noni Hazlehurst (The End).

Release deze lente
Dat de spinnen er gelikt uit gaan zien, is wel een zekerheidje. De praktische effecten worden op de set toegevoegd door het Oscar-winnende WETA Workshop, die bekend zijn van onder andere Blade Runner 2049 en The Last of Us.


Sting komt deze lente in de Nederlandse bioscopen uit op 25 april. Bekijk hier de angstaanjagende trailer voor de film.

NieuwsFilm

meest populair