Zendaya loopt in bizar outfit op rode loper van 'Dune: Part Two

Zendaya loopt in bizar outfit op rode loper van 'Dune: Part Two

De actrice ziet er net uit als een robot maar de foto's worden gigantisch goed onthaald.

Zendaya is zonder enige twijfel een van de grootste namen in de entertainmentindustrie. De actrice weet de ene na de andere grote rol te bemachtigen, maar is ook actief als model. Haar onderstaande outfit is misschien toch wel de opvallendste 'kledij' waar ze ooit voor is gegaan.

Zendaya, o.a. bekend van Spider-Man: No Way Home, is hard op weg naar 200 miljoen volgers op Instagram, die ze regelmatig trakteert op allerlei kiekjes. Hiervoor krijgt ze elke keer weer miljoenen likes. Niet zo heel gek dus, dat menig modehuis maar wat graag met haar wil samenwerken.

Outfit
De actrice zal binnenkort te zien zijn in Dune: Part Two. Zendaya is druk bezig met de blockbuster in de spotlights te zetten. Tijdens de wereldpremière in Londen wist de actrice dan ook hoge ogen te gooien met haar opvallende outfit.

Zendaya was te zien in de iconische Thierry Mugler bodysuit, die in 1995 werd uitgebracht voor de Fashion Week. Het robotachtige bodysuit werd speciaal voor de actrice aangepast, zodat zij deze kon dragen. De reacties zijn behoorlijk lovend.

Foto
Zo staan er reacties onder de foto als: "Zij is een 'once-in-a-generation' fashion-icoon" en "Dit is de best mogelijke reclame voor 'Dune 2'" of nog "Zendaya is dé superster van dit moment". Oordeel hieronder zelf maar.



NieuwsFilm

meest populair