Eerste box office-cijfers voor mager ontvangen Marvel-film 'Madame Web' zijn bekend

Eerste box office-cijfers voor mager ontvangen Marvel-film 'Madame Web' zijn bekend

Niet alleen de recensies vallen tegen, de blockbuster doet de kassa ook niet rinkelen.

Op dit moment draait de nieuwste superheldenfilm van Sony, genaamd Madame Web, in de bioscopen. Dakota Johnson liet zich recentelijk nog uit over een mogelijke cross-over met Spider-Man, maar die kans lijkt tamelijk klein als we kijken naar de box-office cijfers...

De blockbuster scoort vooralsnog overal teleurstellende cijfers. Op IMDb staat deze momenteel op een 3,8 en op Rotten Tomatoes zelfs op een 13%. Tijdens Valentijnsdag haalde Madame Web 6 miljoen dollar op, maar is dit goed genoeg?

Vergelijking
Ter vergelijking: de Paramount-film Bob Marley: One Love, kwam uit op 14 miljoen dollar. Madame Web ligt nu op een lijn met een andere Sony-flop, namelijk Morbius.

Deze bracht tijdens de eerste donderdagavond-vertoningen 5,7 miljoen dollar op en in zijn openingsweekend 39 miljoen dollar. Uiteindelijk bleef deze handen op een opbrengst van 167,5 miljoen dollar tegenover een budget van 80 miljoen dollar.

Hoop
Madame Web kostte eveneens 80 miljoen dollar om te maken, maar heeft misschien wel meer te bieden. Zo zitten er de nodige jonge actrices in die vandaag de dag behoorlijk populair zijn, zoals Sydney Sweeney, Isabela Merced en Celeste O'Connor.



Andere bekende namen van acteurs die al een tijdje meegaan en die eveneens in de blockbuster zijn te zien zijn als Johnson maar ook Emma Roberts en Adam Scott. Sony houdt dus hoop dat de film alsnog aan zal slaan, al zijn de eerste resultaten verre van overtuigend te noemen.

NieuwsFilm

meest populair