Zit Cable (Josh Brolin) ook in 'Deadpool & Wolverine'?

Zit Cable (Josh Brolin) ook in 'Deadpool & Wolverine'?

Het personage had een grote rol in Deadpool 2, maar zien we hem terug in het derde deel?

Hoewel het deze zomer te verschijnen Deadpool & Wolverine veel personages uit vorige X-films lijkt te laten terugkeren, hebben we nog niks vernomen over de Deadpool 2-personages Domino (Zazie Beetz) en Cable (Josh Brolin).

De trailer geeft natuurlijk nog nauwelijks iets weg over de film, dus het zou zomaar kunnen dat de twee wel degelijk in de film zitten.

Vaag antwoord
Brolin heeft nu op sarcastische wijze mogelijk laten blijken dat Cable zijn opwachting maakt in de derde film in de franchise.

Toen hem tijdens de première van Dune: Part Two werd gevraagd of hij in Deadpool & Wolverine zit, reageerde hij met: "Nee, ik weet het niet. Omdat Ryan Reynolds me niet mag? Ik weet het niet... misschien?"

Cable terug?
Na dat laatste woord, nam hij een weloverwogen pauze en keek hij direct in de camera. Dat kan dus van alles betekenen.



Brolin heeft eerder al eens laten weten dat Cable vaker zou komen opdagen in het X-universum van Fox, maar omdat die studio aan Disney werd verkocht vielen die plannen in duigen.

Recordbrekende trailer
De eerste trailer van Deadpool & Wolverine heeft ondertussen alle records verbroken. Deze werd in 24 uur tijd 365 miljoen keer bekeken.

Deadpool & Wolverine moet op 26 juli a.s. wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair