Algemeen

Mugshot Lohan in alcoholcampagne

door Jeffrey op 03.05.2008 om 23:27 in Algemeen
De American Beverage Institute, een handelsassociatie die de belangen van de alcoholindustrie behartigt, heeft in de Amerikaanse krant USA Today een alcoholcampagne gepubliceerd met een arrestatiefoto van Lindsay Lohan (zie: onderaan).

Lohan werd vorig jaar gearresteerd voor rijden onder invloed en cocaïnebezit. Eén van de 'mugshots' wordt nu gebruikt in een advertentie die de wetgeving rond alcoholsloten aanvecht. Een alcoholslot is een apparaat dat een negatieve blaasproef van de chauffeur vereist alvorens hij de wagen kan starten. Volgens de campagne zijn dergelijke apparaten wel een goed idee voor mensen zoals Lindsay Lohan, maar niet voor "ons" (bedoeld wordt: de gelegenheidsdrinkers).

Lohans advocaat Blair Berk is alvast niet opgezet met de advertentie. Hij vindt ze onverantwoord, en noemt de USA Today idioot en roekeloos. "Lindsay Lohan staat volledig achter alcoholsloten, waarvan welbewezen is dat ze levens kunnen redden", aldus Berk.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bobby fischer

Avatar

Hahahaha wat geld en roem toch niet met mensen kan doen "zucht"

Moarhh88

Avatar

Lol! ja!

van de twee plaatjes hierboven vind ik de eerst wel mooi, maar vraag me af of ze wel tevreden zal zijn met haar mugshot op zon campagne '.'

NieuwsFilm