'Blade'-reboot nu pas in 2026 en wordt stuk goedkoper dan andere Marvel-films

'Blade'-reboot nu pas in 2026 en wordt stuk goedkoper dan andere Marvel-films

Mahershala Ali zou volgens geruchten het project hebben laten vallen, maar dat lijkt niet waar te zijn.

Volgens website The Insneider zou er niks waar zijn van de geruchten dat Mahershala Ali de Blade-reboot van Marvel Studios zou hebben verlaten.

Het zou zelfs zo zijn dat het script van de film na vele valse starten eindelijk goed in orde is en dat Ali er blij genoeg mee is om officieel met de productie te beginnen.

Uitstel na uitstel
Er wordt echter tevens gezegd dat de film, die nu in november 2025 zou moeten verschijnen, hoogstwaarschijnlijk wordt uitgesteld tot ergens in 2026.

Na het vertrek van de oorspronkelijke regisseur werd het script van Blade herschreven door scenaristen als Stacy Osei-Kuffour, Michael Starrbury, Beau DeMayo en Nic Pizzolatto.

Script eindelijk af
De meest recente versie van het script is van Michael Green, die ervaring heeft met ruwe superhelden door zijn script van Logan.Naar verwachting zal Blade een R-rated film worden en daarom gemaakt worden voor minder dan 100 miljoen dollar.

Volhouder Demange
Yann Demange is overigens nog steeds aan de film verbonden als regisseur.Naar verwachting zullen we snel uitsluitsel krijgen van Marvel Studios over de geplande releasestrategie van Blade.

NieuwsFilm

meest populair