Jean-Claude van Damme krijgt in 'Kickboxer'-reboot hulp van andere spierbundel

Jean-Claude van Damme krijgt in 'Kickboxer'-reboot hulp van andere spierbundel

Scott Adkins is een vechtersbaas en zal dat in 'Amageddon' ook gaan laten zien.

Een van Jean-Claude van Damme's bekendste films is zonder enige twijfel Kickboxer uit 1989. In 2016 kwam er al een reboot langs, genaamd Kickboxer: Vengeance. Nu komt er weer een nieuw deel aan, waarin een andere spierbundel een belangrijke rol heeft weten te bemachtigen.

Het gaat hier om Scott Adkins, die nog niet zo heel lang geleden was te zien in John Wick: Chapter 4. De acteur heeft zijn handtekening gezet voor Kickboxer: Armaggedon, dat het laatste deel schijnt te zijn. Hier keert natuurlijk ook weer 'Muscles from Brussels' voor terug.

Rol
Het is niet zo heel vreemd dat Adkins gecast werd. De acteur is bedreven in diverse vechtsporten, iets dat hij ook al liet zien in de Undisputed-serie. In Kickboxer: Armageddon kruipt hij weer in de huid van een sadistische cultleider, genaamd Cesare.

Hij is het hoofd van de REG, oftewel The Royal Elite Guard van Burma. Cesare staat bekend om zijn harde filosofie: je leert alleen maar door pijn. Regisseur Dimitri Logothetis is in zijn nopjes met de casting van Adkins.

Reactie
Zo zegt Logothetis: "Scott is niet alleen een geweldige acteur maar ook een martial art legende. Ik kan niet wachten om met hem samen te werken. Ik weet ook dat de Kickboxer-fans iets heel moois te zien krijgen. Scott heeft een unieke vechtstijl waarmee hij al vaker hoge ogen heeft weten te gooien".NieuwsFilm

meest populair