Spokenjagers én Slimer op gave nieuwe poster 'Ghostbusters: Frozen Empire'

Spokenjagers én Slimer op gave nieuwe poster 'Ghostbusters: Frozen Empire'

Is Slimer ditmaal net als in de tekenfilmreeks van vroeger bevriend met de Busters?

De oude en nieuwe Ghostbusters én Slimer worden samengebracht op een nieuwe poster voor Ghostbusters: Frozen Empire. Je kunt de poster hieronder bekijken.

Paul Rudd staat centraal en wordt bijgestaan door o.a. Bill Murray, Finn Wolfhard, McKenna Grace en dus ook Slimer. Zou dit beteken dat Slimer ditmaal de Busters helpt zoals in de oude tekenfilmreeks The Real Ghostbusters?

Who you gonna call?
Iemand die ook te zien is op de poster is de grote schurk Garraka. Natuurlijk is ook de Ecto-1 van de partij, die de ijsstorm die New York City teistert trotseert.

Het moge duidelijk zijn dat Sony Pictures weet dat het publiek heeft gesmuld van Ghostbusters: Afterlife. Om die reden lijken ze er nog een schepje extra nostalgie bovenop te doen.

Minder mysterie
Toen Ghostbusters: Afterlife werd gepromoot, probeerden de makers er alles aan te doen om niet naar buiten te laten komen dat Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson in de film zaten. Ditmaal wordt daar een stuk minder geheimzinnig over gedaan.



Frozen Empire wordt daarnaast omschreven als een nieuwe start voor de franchise, omdat ze na de aan elkaar geknoopte losse eindjes in Afterlife nu écht kunnen knallen met een nieuw avontuur.

Terug naar New York
De familie Spengler is nu verhuisd van het platteland naar waar het allemaal begon voor de 'busters: New York City.



Ghostbusters: Frozen Empire draait vanaf 29 maart 2024 in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair