Trailer van Guy Ritchie's keiharde Netflix-serie 'The Gentlemen'

Trailer van Guy Ritchie's keiharde Netflix-serie 'The Gentlemen'

Na de film komt de 'Snatch'-regisseur nu ook met een serie die al vanaf volgende maand te bewonderen zal zijn.

Als je een beetje het filmnieuws volgt, is de kans tamelijk groot dat je hebt gehoord dat er een The Gentlemen-serie aankomt. Hier is nu weer een nieuwe trailer van verschenen.

In 2017 bracht regisseur Guy Ritchie The Gentlemen uit. Dit beviel de filmmaker zo goed dat hij heeft besloten hier ook een serie van te maken, die zich in dezelfde wereld afspeelt.

Verhalen
In de film is de hoofdrol weggelegd voor de met een Oscar bekroonde Matthew McConaughey, die in de huid kruipt van de Amerikaanse expat Mickey Pearson. Hij is bezig met een zeer winstgevend marihuana-imperium op te bouwen in Londen, maar geheel vlekkeloos verloopt het allemaal niet...

In de serie staat de jonge Eddie Halstead (Theo James) centraal. Hij erft alles van zijn vader wanneer deze komt te overlijden, maar daar hoort ook iets bij dat Eddie niet had verwacht.

Criminele onderwereld
Eddie komt erachter dat een groot deel van zijn grond deel uitmaakt van Pearsons marihuana imperium. Eddie moet een keuze maken: of hij treedt in de voetsporen van zijn vader en wordt ook een gangster, of hij verliest alles.


Buiten James zien we nog meer grote namen voorbij komen in de bovenstaande trailer, zoals o.a. Giancarlo Esposito, Ray Winstone en Vinnie Jones. De serie zal volgende maand al te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair