Matthias Schoenaerts heeft eindelijk wat nieuws wat betreft 'The Old Guard 2'

Matthias Schoenaerts heeft eindelijk wat nieuws wat betreft 'The Old Guard 2'

Het vervolg op de 2020-blockbuster komt er wel nog, maar we zullen wel geduld moeten hebben.

The Old Guard was een grote hit voor Netflix toen het uitkwam in 2020, dus het is niet zo heel gek dat een vervolg al snel werd aangekondigd. 4 jaar later wachten we echter nog steeds, dus hoe zit het eigenlijk met de sequel?

De opnames van het tweede deel zouden al zijn afgerond in 2022, maar de Belgische acteur Matthias Schoenaerts beweert dat interne veranderingen bij Netflix voor behoorlijk wat vertraging hebben gezorgd. Hier laat hij zich nu weer eens over uit.

Release
Schoenaerts, die een belangrijke rol speelde in het origineel en ook terugkeert voor het vervolg, zegt er het volgende over: "We hebben de sequel al ongeveer anderhalf jaar geleden opgenomen. Wat ik heb begrepen, is dat er veel gaande is bij Netflix, waardoor de film uitgesteld werd".

"Helaas weet ik er verder niet meer over. Wanneer de film nu uitkomt is mij niet duidelijk. Ik weet het echt niet, alleen dat de laatste fase van de postproductie nu eindelijk is ingegaan. Het vervolg zal dus vast en zeker wel op een gegeven moment verschijnen".

Vervolg
Niet alleen Schoenaerts keert terug. Ook Charlize Theron, KiKi Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Vân Veronica Ngô en Chiwetel Ejiofor zullen allen terugkeren. Er zijn echter ook twee bekende nieuwkomers, namelijk Uma Thurman en Henry Golding.


Regisseuse Victoria Mahoney nam deze keer het stokje over van Gina Prince-Bythewood. Schoenaerts eindigt door te zeggen dat ons iets moois staat te wachten: "Ik heb ervan genoten. Het was een geweldig team dus ik kan niet wachten om de film te zien. Ik heb er nog niks van gezien dus ik ben ook behoorlijk benieuwd".

NieuwsFilm

meest populair