Vin Diesel bevestigt dat 'Fast XI' het laatste deel in de franchise wordt

Vin Diesel bevestigt dat 'Fast XI' het laatste deel in de franchise wordt

Het einde wordt dus toch niet in twee of drie delen opgedeeld zoals Diesel eerder liet lijken.

In de aanloop naar de release van Fast X werd er in de marketing duidelijk gemaakt dat deze film het eerste hoofdstuk in de finale van de franchise zou worden.

Toen de film echter verscheen liet hoofdrolspeler Vin Diesel, in zijn bekende overdreven toon tijdens interviews, weten dat Universal overwoog om de finale op te splitsen in drie films.

Het einde nadert
Nu trekt Diesel die keutel in, want via Instagram heeft hij duidelijk laten weten dat Fast XI (of Fast X: Part Two) het einde van de franchise zal betekenen.

Diesel refereert in de post naar de film als de finale van de reeks op meerdere momenten en bedankt de fans van de franchise voor hun enthousiasme, passie en steun.

Overdrijven is een kunst
Diesel schrijft het volgende in de post, die je hieronder ook met eigen ogen kunt zien:"Net klaar met een Fast-vergadering met de schrijvers en het hele team... we kunnen niet wachten om deze krachtige finale aan jullie te laten zien. Wauw gewoon.

Eindelijk een update
Diesel vervolgt met:
"Nu we met een dosis adrenaline het weekend in gaan, denk ik aan jullie allemaal.. aan de eindeloze momemten van enthousiasme en passie die onze creatieve reis voedde. Jullie steun voor deze saga heeft een enorme impact gehad."

Dit is overigens de eerste update over Fast XI in maanden en de eerste keer dat Diesel van zich laat horen nadat een voormalige assistent hem van grensoverschrijdend gedrag beschuldigde dat in 2010 zou hebben plaatsgevonden. Diesel ontkent alle aantijgingen.

NieuwsFilm

meest populair